Hlavní obsah

Mass Effect 2: nelítostné hvězdné souboje nově i pro konzoli Sony PlayStation 3

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herní sága Mass Effect se stala prodejním hitem už v roce 2007, kdy se začal prodávat první díl. Stejně úspěšné bylo i druhé pokračování. Až doposud byla tato populární RPG střílečka dostupná ve verzích pro PC a Xbox 360. Nově si však mohou nelítostné hvězdné souboje vychutnat i majitelé konzolí PlayStation 3 od Sony, a to navíc s šestihodinovým bonusovým programem.

Článek

Mass Effect je vědeckofantastickou fikcí, jejíž děj se odehrává v obrovských prostorách vesmíru hemžících se nebezpečnými mimozemšťany a dosud neznámými záhadnými planetami.

V temné druhé kapitole byla právě poražena Sarenova gethská armáda zla a lidé, kteří se stále snaží o vydobytí lepší pozice v rámci galaxie, nyní musejí čelit ještě většímu riziku.

„Jsme velmi nadšení a hrdí, že nyní můžeme majitelům konzolí PlayStation 3 otevřít bránu do bohatého a neklidného světa Mass Effect, kde začnou utvářet příběh prostřednictvím vlastních rozhodnutí,“ uvedl Casey Hudson, výkonný producent série Mass Effect.

Mass Effect 2 na PlayStation 3 vyjde na 1250 Kč. Za variantu pro PC zaplatíte 500 Kč, verze pro konzoli Xbox 360 stojí 800 korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám