Hlavní obsah

Videohra Bigfoot 4x4 Challenge – brutální závody

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Představte si skupinku monster trucků, které vypustíte do volné přírody a poštvete proti sobě. Dokážete si představit zábavu, která je více prosáknutá testosteronem?

Článek

Tuto hru lze doporučit jako vhodnou léčbu na frustraci způsobenou jízdou autem. V první řadě zde máte naprostou svobodu pohybu – nemusíte se držet žádných mantinelů a je jen na vás, kudy povedete svůj vůz. Můžete se rozhodnout pro jednodušší trať, kde se ale budete muset potýkat s ostatními auty, anebo se vydat oklikou, kde zase poměříte své síly s terénními překážkami.

Druhá léčba spočívá v bezuzdné agresivitě, kterou je celé hraní prostoupeno. Ostatně není divu, tak velká monstra se určitě špatně řídí a nějaká ta kolize je nevyhnutelná. Vše je pak dotaženo ad absurdum v módu capture flag, který funguje stejně jako ve střílečkách: auta se rozdělí na dvě skupiny a navzájem si snaží ukrást vlajku nebo se alespoň zničit.

I když fyzikální model není úplně dokonalý a grafika vypadá trochu starší, celková zábavnost hry tyto dva mínusy spolehlivě přebíjí.

DOWNLOAD, homepage, 22 MB, 7/10

Reklama

Výběr článků

Načítám