Hlavní obsah

Ochutnávka ze hry Halo 3 ODST: v kůži speciálních jednotek

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nové pokračování legendární herní série Halo s přídomkem ODST bude oficiálně představeno na konci září. V něm se hráči budou moci na celý příběh podívat z trochu jiné perspektivy, tentokrát očima speciálních jednotek ODST (Orbital Drop Shock Trooper). Nová kampaň je určena pro Xbox 360 a bude obsahovat i tři nové multiplayerové mapy Halo 3 a kompletní samostatnou hru Halo 3.

Halo 3 ODST

 
Článek

Ve videohře Halo 3: ODST budou hráči moci jako členové jednotky ODST díky módu nazvanému Firefight společně bojovat proti hordám nepřátel. Ti se na ně budou valit v postupných vlnách v nejrůznějších terénech a bojových prostředích.

Foto: Archiv, Novinky

Halo 3: ODST

Nová hra bude celkem obsahovat 24 multiplayerových map. Kromě všech originálních map z Halo 3 na něm fanoušci najdou i nové mapy Citadel, Heretic, Longshore.

Foto: Novinky

Ukázka ze hry Halo 3 ODST

Citadel je před dlouhou dobou opuštěná pevnost. Je sice malá, ale její symetrické cely a prostory nejsou v žádném případě příliš bezpečné. Dvě protilehlé základny nabídnou hráčům hledajícím trochu odpočinku alespoň minimální úkryt. Citadel bude od hráčů vyžadovat neustálou komunikaci, dokonalé sledování bojiště a schopnost přizpůsobovat pružně bojovou taktiku okolním podmínkám. 

Foto: Novinky

Ukázka ze hry Halo 3 ODST

Mapa Heretic vrací hráče do dobře známého prostředí arény Midship. Pusté prostředí interiéru Pius Inquisitoru může na první pohled vypadat stroze, ale symetrické prostory Hereticu budou od hráčů vyžadovat vytváření komplexnějších strategií k poražení svých protivníků.

Foto: Novinky

Ukázka ze hry Halo 3 ODST

Longshore sice již postrádá obchodní lodě, které ho kdysi učinily lukrativním přístavem Old Mombasa, ale rozhodně i nadále oplývá aktivitou. Tato mapa je určena jak pro rozsáhlé bitvy, tak pro menší konflikty. S řadou průmyslových budov a komplexů, mimoúrovňových cestiček a otevřených vstupů a průchodů je tato mapa komplexním bojištěm pro nejrůznější bojové scénáře.

Foto: Novinky

Ukázka ze hry Halo 3 ODST

Nová videohra Halo 3: ODST pro Xbox 360 se oficiálně začne prodávat až 22. září. Některé internetové obchody však již nyní dělají první předobjednávky přibližně za 1 300 Kč.

Foto: Novinky

Ukázka ze hry Halo 3 ODST

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám