Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Scuba Steve – podvodní dobrodružství

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plošinovek existuje na světě mnoho a mnoho, jen málo se jich však odehrává pod mořskou hladinou. Tento zdánlivě zanedbatelný detail však hře dodává zcela nové dimenze.

Článek

V první řadě je to atraktivní prostředí. Svět pod hladinou je zajímavější, než by se mohlo zdát, a tak při každém setkání s novým monstrem nebo novou úrovní budete mile překvapeni.

Stejně tak se všudypřítomná voda dotýká i samotné hratelnosti. Nejste zde omezeni na běhání a skákání jako u jiných plošinovek, ale můžete si jen tak volně plout. To vám usnadní práci, protože primárním cílem každé úrovně je sesbírání všech artefaktů a nalezení transportéru, který vás odveze do další úrovně.

Velmi dobrou hratelnost a líbivou grafiku navíc doprovází neméně podařená hudba. Všechny faktory tak splňují kritéria pro to, abychom hru mohli označit jako příjemnou oddychovou záležitost.

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Aboo – oddechové barvičky

Je až neuvěřitelné, kolik se dá z jednoho herního konceptu vytvořit různých titulů. Tentokrát zde máme další variaci na téma seřaď tři stejné symboly.

Hrajeme zdarma: GL-117 – válka stíhaček

I když se nejedná o žádný pravověrný simulátor, příznivci virtuálního létání by si tento titul rozhodně neměli nechat ujít, protože tak komplexní zpracování se...

Výběr článků

Načítám