Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Steel Panthers: World at War – strategie pro fajnšmekry

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tahová strategie Steel Panthers: World at Wars je téměř nekonečně bohatou nabídkou nastavení a extrémních obtížností – není to sice ideální kandidát pro masy, ale své příznivce si určitě najde.

Článek

Tato hra bývala původně komerční, ale nyní byla uvolněna pro volné šíření s tím, že pokud vás základní kampaň zaujme, můžete si přikoupit další mise. To je docela zajímavý obchodní model, zvláště pak u tohoto druhu her.

:. Steel Panthers: World at War

Základní informace, že se jedná o tahovou strategii, vám toho o hře příliš neřeknou. Ano, nečeká vás zde žádné zuřivé klikání myší nebo bušení do klávesnice, ale souboj to nebude nikterak jednoduchý. Hlavně však budete zápasit sami se sebou a s hrou samotnou. Bez podrobných znalostí parametrů jednotek a jejich možností se prakticky neobejdete, ale zvládnutí alespoň základních dovedností vám zabere poměrně dost času.

:. Steel Panthers: World at War

Stratégovo srdce však už nyní určitě plesá radostí. A to jsme ještě nezmínili podporu internetové komunity anebo editor misí. Začátečníci by se však měli poohlédnout po něčem jednodušším.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám