Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Mercedes CLC Dream Test Drive – jízda snů

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obvykle není reklama moc v oblibě, ale když na sebe vezme podobu freewarové hry simulující adrenalinové závody luxusních vozů napříč Londýnem, pak je to něco jiného.

Článek

Podobný přístup jsme mohli vidět už u BMW, která do světa vypustila M3 Challenge, v němž jste se mohli na virtuálním závodním okruhu přesvědčit, jak auto výborně sedí na silnici a řeže zatáčky.

:. Mercedes CLC Dream Test Drive

Mercedes jde na propagaci svého sportovně-stylového vozu poněkud jiným způsobem. Nejde mu ani tak o realističnost (hra je o mnoho arkádovější), jako spíš o propagaci stylu a vzhledu vozu. Zapomeňte tedy na nějaké složité nastavování, vyberete pouze barvu, vzhled kol a vyrážíte na trať.

:. Mercedes CLC Dream Test Drive

Ve stylu série Need for Speed je závodní dráha vedena uzavřeným centrem Londýna. Pokud to v té rychlosti budete stačit vnímat, podél silnic uvidíte nejednu památku. Celý závod si můžete rovněž vychutnat v podmanivé noční atmosféře.

:. Mercedes CLC Dream Test Drive

Takto kvalitně zpracovaná hra (zvláště co do grafiky) se mezi volně dostupnými kousky vidí jen jednou za čas.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám