Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Gunlimb - Anton Špelec, pažostřelec

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Co by se stalo, kdybyste se jednoho dne probudili a namísto rukou vám z hrudi čouhaly dva kulomety? Nic extra zajímavého, jen byste se vypravili do města zastřelit pár emzáků.

Článek

Pamatujete na film Střihoruký Edvard? Tam hlavnímu hrdinovi čouhala ze zápěstí různá ostří, což bylo praktické například při stříhání živého plotu. A ačkoli by se s podobnou výbavou dal udělat docela solidní masakr kdekoli, kde se zdržuje víc lidí pohromadě, a z filmu by se tak stal zajímavý horor, Edvard byl mírumilovné stvoření, které těžce neslo, když jen někoho škráblo. A to se stávalo poměrně často, takže mě ještě teď bolí u srdce při vzpomínce na jeho smutné oči.

Hlavní hrdina této hry má podobný problém, akorát má místo končetin kulomety. Jistě z toho má také deprese a taky se ptá, proč je jiný než ostatní, ale jaksi nemá čas projevovat své city, protože se na něj valí hromada nepřátelských bytostí.

Dokonce ani chudáček nemůže chodit a musí se přesouvat pomocí proudu kulek odrážených od země. Ale někdy se mu díky tomu podaří i vzlétnout. A tak si poletuje a poskakuje a jestli neumřel, střílí tam dodnes.

DOWNLOAD, homepage, 1.4 MB, 7/10

Reklama

Výběr článků

Načítám