Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Bounce - hrátky s kuličkou

Novinky, Ondřej Pohl

Znalcům počítačové zábavy netřeba pojem Bounce příliš vysvětlovat. Neposedná kulička zde čeká na vaše pevné vedení ve více než stovce levelů!

Článek

Bounce se už na mnoha různých platformách objevila v nespočtu předělávek a tentokráte před sebou máme další. Princip je však stále týž - neposedná kulička vám stále utíká vzhůru, zatímco vy se ji musíte snažit usměrnit potřebným směrem.

Ovšem aby to nebylo tak jednoduché, čeká při tom na vás spousta překážek. Některé jsou čistě terénního rázu, jako různé propasti nebo naopak vyvýšeniny, jež je třeba překonat, pak jsou tu docela nepříjemné bodáky. Ty vaši kuličku rázem roztrhají jako zuřivý pitbull a můžete začínat znovu od začátku.

Poněkud prostší provedení grafiky vynahrazuje velmi slušné množství levelů - celkem sto. Všechny jsou navíc přístupné bez nutnosti dokončení těch předchozích, což zaručuje celkem slušnou trvanlivost.

DOWNLOAD, homepage, 9 MB, 7/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Lionheart Remake - návrat klasiky

Panuje názor, že Amiga kdysi patřila k těm nejlepším herním zařízením světa. Pokud jej alespoň částečně sdílíte, pak si nesmíte nechat ujít jednu perfektní...

Výběr článků

Načítám