Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Fibonacci - chytejte králíky

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Likvidování bezbraných stvoření několika různými způsoby je prostou a velice morbidní náplní této hry. Rozhodně ji tak nelze doporučit slabším žaludkům a ochráncům zvířat...

Článek

Fibonacciho posloupnost (krom mnoha jiných využití) nám udává, jak rychle by se množili králíci za ideálních podmínek. To bylo inspirací nejenom k názvu hry, ale i jejímu obsahu.

Ocitnete se totiž na prostranství, kam začnou po chvíli vybíhat malí bílí králíčky. Ty musíte zlikvidovat ať se tváří seberoztomileji chtějí. Nejsou totiž tak úplně bezbranní; mohou vás napadnout svými ostrými zuby a později dokonce dostanou do pacek i jednoduché zbraně.

Vy naštěstí také nemáte holé ruce a krom základní zbraně se vám po chvilce hraní dostane v podobě bonusů i různých raketometů, plamenometů atp. I tak vydržíte vzdorovat ohromné přesile sotva pár desítek sekund. Na odreagování to však bohatě stačí.

DOWNLOAD, homepage, 20 MB, 8/10

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám