Hlavní obsah

HRA: Muffy's Great Escape - skáču až ke hvězdám

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hledáte něco milého a nenáročného pro rozptýlení v předvánočním shonu? Pak jste na správné adrese - chopte se malého vajíčka a skákejte s ním až ke hvězdám.

Článek

Grafika se zde tvůrcům povedla. Může se vám sice zdát infantilní, ale svůj účel plní dokonale. Pokud vám něco připomíná a stále si nemůžete vzpomenout co, pak vězte, že podobně vypadal hrdina ze série Dizzy od Codemasters. Přiznám se, že jsem s ním strávil nejednu volnou chvilku, a tak jsem si při hraní i hezky nostalgicky zavzpomínal. 

Bohužel tady nenajdeme tak složitě promyšlený herní námět. Zde vám postačí poskakovat po plošinkách pořád nahoru. A to tak, abyste se nikdy nedostali pod spodní okraj záběru pomyslné kamery, protože by to znamenalo váš konec.

Námět se tak velice podobá další herní legendě Icy Tower. I když musím říct, že v něm bylo skákání daleko víc propracované, zvláště co se týče různých kombo bonusů atd.

Tady vás nic takového nekoná, a proto se o jakékoli povyražení nad rámec běžného skákání stará pouze zvyšující se rychlost a měnící se pozadí.

DOWNLOAD, homepage, 4 MB, 6/10

Reklama

Související články

HRA: Frozen-Bubble - hrátky s balónky

I když o originalitě námětu můžete s úspěchem pochybovat, věřím, že mnozí si hru s chutí nainstalujete a strávíte s ní mnoho příjemných chvilek.

HRA: Rainbrow - hrajeme si s barvami

Nenechejte se zmást infantilním vzhledem této hry. Míchání barev je zde zpracováno natolik sofistikovaně, že má šanci zaujmout i odrostlejší hráče.

HRA: Well I Never! - obrázkové křížovky

Máte rádi rébusy, kde je základním stavebním kamenem hrací pole rozdělené do malých čtverečků jako jsou křížovky nebo Sudoku? Teď pro vás máme něco podobného,...

Výběr článků

Načítám