Hlavní obsah

Ladné křivky a moderní design. Nové laptopy od Aceru cílí na kreativce

Novinky, lez

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Novými přírůstky do své designové série ConceptD, pro kterou jsou typické ladné křivky a kompaktní proporce s moderním designem, se pochlubila společnost Acer. Všechny představené laptopy cílí na kreativce – tedy například na střihače, fotografy a tvůrce webového obsahu.

Notebook Acer ConceptD 3 bude nejlevnějším modelem z novinekVideo: archív výrobce

 
Článek

Novinky jsou rozděleny podle výkonu do tří kategorií, konkrétně spadají do ConceptD 7 Pro, ConceptD 5 Pro a ConceptD 3 Pro.

Cenově nejdostupnější budou novinky s číslovkou tři v názvu. Model ConceptD 3 Pro je podle výrobce určen pro digitální tvůrce, jako jsou fotografové, studenti průmyslového designu, návrháři interiérů a grafici, jakož i experty na sociální média, jako jsou youtubeři.

IFA 2019: Nejlehčí 14palcový notebook neváží ani kilogram

Hardware

Trojka je vybavena procesorem Intel Core i7 deváté generace a grafikou NVIDIA Quadro T1000, umožňuje tak uživatelům zpracovávat všechna jejich multimédia s věrnou reprodukcí barev při tichém chodu s hlučností pod 40 dBA.

Na protilehlé straně „potravního řetězce“ je pak ConceptD 7 Pro, která má díky certifikaci RTX Studio nabídnout podobný výkon jako stolní počítače. Sedmička je vybavena 15,6palcovým displejem s rozlišením 4K, procesorem Intel Core i7 deváté generace a grafickou kartou Quadro RTX 5000. Navzdory vysokému výkonu je tloušťka zařízení pouze 17,9 mm.

Notebook Acer ConceptD 7 osloví náročné uživateleVideo: archív výrobce

Certifikací se chlubí také řada ConceptD 5 Pro, která bude dostupná ve dvou provedeních – s 15,6 a 17,3palcovým displejem, počítá se přitom i se 4K rozlišením. Pro architekty, 3D animátory, producenty speciálních efektů a malé designérské ateliéry je tato řada také osazena procesory Intel Core i7 deváté generace a grafikou až Quadro RTX 3000. Kovové šasi by mělo zajistit dostatečnou ochranu pro všechny vnitřní součástky i při méně šetrném zacházení.

Mezi novými stroji se objeví také pětka a trojka, tyto laptopy však nebudou mít označení Pro v názvu. Tyto notebooky budou osazeny 15,6 nebo 17,3palcovým displejem, procesorem Core i7 a grafickou kartou Nvidia GeForce RTX 2060, případně GeForce GTX 1650.

Novinky a ceny všech představených strojů budou upřesněny později.

Notebook Acer ConceptD 5 cílí na kreativceVideo: archív výrobce

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám