Hlavní obsah

Hybrid obřího tabletu a stolního PC se začne prodávat v srpnu za 18 tisíc

Novinky, mif

Už v průběhu příštího měsíce by se měl na pultech tuzemských obchodů objevit nový hybrid HP Envy Rove 20. Ten je možné použít jako klasický stolní počítač i jako počítačový tablet, počítat je jen nutné s většími rozměry. Cena novinky byla stanovena na 18 299 Kč.

Foto: Hewlett-Packard

HP Envy Rove 20

Článek

Jak již název napovídá, novinka nabídne monitor s úhlopříčkou 20 palců a rozlišením 1600 x 900 obrazových bodů. Nechybí ani praktický výklopný stojánek, který umožňuje počítač používat ve vzpřímeném stavu klasicky na stole.

Srdcem sestavy bude některý z procesorů rodiny Intel Core, základní model dostane dvoujádrový čip Core i3. V nabídce se ale objeví i výkonnější varianty. Ve výbavě nebude chybět ani integrovaná grafika Intel HD či bezdrátový adaptér WiFi.

Foto: Hewlett-Packard

HP Envy Rove 20

„Zákazníci v dnešní době kladou důraz na mobilitu a flexibilitu, ale přitom se nechtějí nechat omezovat výkonem. Rove je stroj, který potřeby všech našich zákazníků uspokojí,“ uvedl šéf divize spotřebitelských počítačů Hewlett-Packardu Ron Coughlin.

Podobné all-in-one sestavy s dotykovými displeji jsou v poslední době na vzestupu. Výrobci se pomocí nich snaží oživit neustále klesající prodeje počítačů. [celá zpráva]

Foto: Hewlett-Packard

HP Envy Rove 20

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám