Hlavní obsah

Hodinky Huawei Watch GT vypadají nenápadně. Chytré funkce maskují

Novinky, mif

Ve dvou nových edicích Active a Elegant bude společnost Huawei nabízet svoje chytré hodinky Watch GT. Zajímavé jsou obě novinky především tím, že dobře maskují své chytré funkce – většina uživatelů si je snadno splete s obyčejnými digitálními hodinkami a ani jim nedojde, co všechno tyto modely umějí.

Foto: archív výrobce

Nové chytré hodinky od společnosti Huawei

Článek

Funkcí mají přitom hodinky Watch GT nespočet. Podporují například režim Triatlon, nepřetržité monitorování tepové a srdeční frekvence v reálném čase nebo sledování spánku TruSleep 2.0. Technologie dokáže pomocí infračervených senzorů kontrolovat spánek uživatele, rozpoznat případné problémy a nabídnout více než 200 návrhů na zlepšení jeho kvality.

Obě dvě provedení se od sebe liší především použitým dotykovým panelem. Verze Active nabízí 46mm ciferník s dotykovým displejem 1,39“ AMOLED HD o rozlišení 454 x 454 pixelů. Watch GT Elegant se pyšní menším 42mm ciferníkem s displejem AMOLED HD o velikosti 1,2“ a s rozlišením 390 x 390 pixelů.

Foto: archív výrobce

Nové chytré hodinky od společnosti Huawei

Stejně jako Watch GT Sport a Classic, i model Active nabízí dvoutýdenní výdrž baterie při aktivním používání. Verze Elegant pak slibuje až týdenní výdrž na jedno nabití. Při jejich využívání jako klasických hodinek zůstanou Watch GT nabité až 30 dní. Pro maximalizaci životnosti baterie lze také přepínat mezi výkonným a úsporným režimem na základě aktivity uživatele.

Oba modely Huawei Watch GT se zákazníkům představí v nových barvách. Verze Elegant bude na trhu v decentním černém a bílém provedení, model Active v zářivé oranžové nebo tmavě zelené barvě.

Na bližší informace o dostupnosti a ceně si však budeme muset ještě nějakou dobu počkat.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám