Hlavní obsah

Herní gigant Razer zamířil do světa bezdrátových pecek

Novinky, abr

Společnost Razer se proslavila především svými herními počítači a progamingovým příslušenstvím. Nyní však bude výrobce zkoušet své štěstí také ve světě sluchátek pro chytré telefony, v prodeji se objevily první bezdrátové pecky této značky. Nepřekvapí, že cílí opět na hráče.

Foto: archív výrobce

Hammerhead True Wireless

Článek

Razer si všimnul zajímavého trendu, který je v herním světě patrný několik posledních měsíců. Stále více hráčů upřednostňuje před televizními konzolemi a výkonnými počítači hraní na smartphonech.

Je to dáno pochopitelně tím, že velmi výkonný chytrý telefon vyjde hráče zpravidla levněji než ostatní řešení. A to i přesto, že jsou v současnosti ceny televizních konzolí na historických minimech.

Apple v tichosti ovládl trh s bezdrátovými špunty

Hardware

Razer již nabízí pro hráče vlastní telefon nazývaný jednoduše Phone 2, v obchodech je k mání zhruba za 13 000 Kč. Nyní k němu – ale pochopitelně také k modelům ostatních výrobců – přidává jako volitelné příslušenství bezdrátové špunty zvané Hammerhead True Wireless.

Výrobce se netají tím, že s novinkou cílí především na hráče. Parametry však nasvědčují tomu, že tento model uspokojí například i sportovce, neboť sluchátka nabízejí zvýšenou odolnost proti vodě díky certifikaci IPX4. Logicky jim tedy nevadí ani pot.

Foto: archív výrobce

Hammerhead True Wireless

Nové pecky nabízejí frekvenční rozsah 20 Hz až 20 kHz s citlivostí 91 +/- 3 dB a impedancí 32 Ohmů, samozřejmostí je také redukce okolního šumu pro nerušený poslech či hraní.

Sluchátka se navíc chlubí velmi nízkou latencí 60 ms, což znamená, že budete zvuk slyšet vždy v reálném čase – to by měla být podle výrobce cenná konkurenční výhoda při hraní.

Špunty Hammerhead True Wireless se připojují přes Bluetooth 5.0, a to až do vzdálenosti 10 metrů. Vydrží hrát 4 hodiny, 12 dalších hodin s nabíjecím krytem, nabíjejí se 1,5 hodiny. Případní zájemci za ně zaplatí 3149 Kč.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám