Hlavní obsah

Do Česka dorazil herní tablet HTC Flyer, nejvybavenější verze stojí 17 tisíc

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Česku se v pátek začal prodávat herní tablet HTC Flyer. Nejvybavenější verze s 3G internetem a 32GB pamětí vyjde na 17 tisíc korun. Nižší model s poloviční kapacitou vestavěné paměti a „pouhým“ WiFi připojením se začne prodávat o několik týdnů později za 14 000 korun.

Článek

Tablet HTC Flyer má širokoúhlý sedmipalcový displej s rozlišením 1024 x 600 obrazových bodů. Pro porovnání dodejme, že nejoblíbenější tablet současnosti – iPad - má displej s úhlopříčkou 9,7 palce a rozlišením 1024 x 768 pixelů.

Součástí balení je i unikátní pero HTC Scribe, kterým je možné na displeji psát i kreslit. „Uživatelé si budou moci snadno zapsat poznámky, podepsat nejrůznější dokumenty, nakreslit obrázky nebo dokonce přidávat popisky přímo na webové stránky či fotografie,“ uvedl Ondřej Kuvik, který mediálně zastupuje společnost HTC.

Foto: Novinky

HTC Flyer

Samozřejmostí jsou dvě vestavěné kamery. Jedna má rozlišení pět megapixelů a autofokus. Druhá s rozlišením 1,3 MPx slouží pro videokonference. Pro uložení dat je tablet vybaven až 32GB pamětí (v prodeji bude také model s kapacitou 16 GB), kterou je navíc možné rozšířit díky slotu na paměťové karty.

HTC Flyer má rozměry 195 x 122 x 13 mm a hmotnost příjemných 415 gramů. Ve výbavě tabletu nechybí Bluetooth, WiFi, či GPS. Dodáván bude s operačním systémem Android.

HTC Flyer je jedním z prvních tabletů, který má plně integrovanou herní službu OnLive. Ta umožňuje hrát nové počítačové hry i na méně výkonném hardwaru. Přímo na novince si tak budete moci zahrát výkonnostně náročné tituly, jako je Assassin’s Creed II, NBA 2K11 nebo Lego Batman.

Nejzajímavější konkurence iPadu 2

Společnost Apple představila na začátku března na své tiskové konferenci nejnovější iPad 2. Novinka nabízí proti svému předchůdci vyšší výkon, menší hmotnost a několik zajímavých funkcí. Konkurence však také nezůstává pozadu a již nyní nabízí zajímavé alternativy. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám