Hlavní obsah

Nové iPady se už vyrábějí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dodavatelé společnosti Apple začali vyrábět nové verze tabletů iPad. Agentuře Bloomberg to v úterý sdělily dva informované zdroje. Nové modely by podle nich měly oživit padající prodej těchto přístrojů.

Foto: Reuters

Nad vzhledem nových iPadů zatím visí otazník. (Ilustrační foto)

Článek

Podle zdrojů už začala masová produkce iPadů s úhlopříčkou 9,7 palce. Do výroby nyní vstupuje i verze s úhlopříčkou 7,9 palce. Oba modely by se měly začít prodávat do konce roku.

Společnost Apple již údajně objednala také výrobu 70 miliónů kusů nové generace chytrých telefonů s logem nakousnutého jablka. První zákazníci by se jich měli dočkat na přelomu září a října, uvedl server Kit Guru. [celá zpráva]

Foto: repro kitguru.net

Údajná podoba iPhonu 6

Podle dosavadních spekulací by měly být uvedeny stejně jako minulý rok dva nové iPhony. Lišit se budou především svojí velikostí, zatímco jeden bude vybaven 4,7palcovým displejem, druhý nabídne dotykový panel s úhlopříčkou 5,5 palce.

Společnost Apple zatím informace o nových přístrojích nijak nekomentovala. To ale není nic výjimečného, protože zástupci firmy za žádných okolností neprozrazují informace o nových produktech před jejich oficiálním představením.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám