Hlavní obsah

Nový iPad se začne vyrábět v červenci

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už v průběhu několika následujících měsíců by měla společnost Apple začít prodávat novou generaci svého počítačového tabletu iPad. Start masové výroby je naplánován na přelom července a srpna. Uvedl to server DigiTimes s odvoláním na důvěryhodné zdroje z řad dodavatelských firem.

Foto: Apple

iPad Mini

Článek

Podle prvních informací bude novinka tenčí a lehčí než předchůdce a zároveň bude disponovat štíhlejším rámečkem okolo displeje. Podobně, jako je tomu u iPadu Mini, akorát displej zachová tradiční úhlopříčku 9,7 palce.

Foto: Apple

Apple iPad

O dalších technických parametrech zatím nejsou k dispozici žádné informace. Stejně jako o dostupnosti a ceně novinky.

Jisté zatím není ani to, zda iPad 5 bude vybaven novým chytrým obalem, který si americký počítačový gigant nechal patentovat v loňském roce. Ten by mělo být možné využívat jako druhý displej. [celá zpráva]

Foto: United States Patent and Trademark Office

Návrh Applu na druhý displej ukrytý v krytu iPadu

Zástupci Applu se zatím k novému iPadu nevyjádřili. To ale není ničím výjimečným, protože firma s logem nakousnutého jablka za žádných okolností neprozrazuje informace o nových produktech před jejich oficiálním představením.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám