Hlavní obsah

Unikátní notebook s oboustranným displejem stojí 40 000 korun

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tuzemští prodejci zařadili do své nabídky nový notebook Asus Taichi 21. Ten zaujme především unikátním systémem dvou displejů, díky kterému může fungovat jako klasický notebook i počítačový tablet. Cena novinky startuje těsně pod hranicí 40 000 korun.

Foto: Asus

Taichi 21

Článek

Podle nákupního rádce Zboží.cz, který provozuje společnost Seznam, lze nejlevněji nový hybrid od Asusu zakoupit za 39 440 Kč. Někteří prodejci si jej ale cení i na více než 45 000 Kč.

V nabídce je aktuálně pouze nejvyšší varianta, která disponuje 1,9GHz procesorem Intel Core i7, 4 GB operační paměti a rychlou 256GB SSD jednotkou pro uložení dat. Prodávat by se však měl v budoucnu také nižší model s procesorem Intel Core i5 (1,7 GHz) a pouze 128GB SSD diskem. Ten bude zhruba o pět tisíc korun levnější.

Foto: Asus

Taichi 21

Asus Taichi 21 má velmi zajímavou konstrukci. Pokud je notebook otevřený, neliší se nijak výrazně od běžných přenosných počítačů. Ve chvíli, kdy jej zavřete, objevíte na víku druhý displej. Ten je stejně jako primární dotykový, má úhlopříčku 11,6 palce a rozlišení 1920 x 1080 pixelů.

V obou režimech je přitom možné pracovat s operačním systémem Windows 8 a se všemi uloženými daty. Novinkou se Asus snaží zaujmout především uživatele, kteří si nechtějí kupovat zvlášť tablet a notebook a chtějí pouze jediné zařízení.

Foto: Asus

Taichi 21

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám