Hlavní obsah

Nový unikátní váleček by měl zajistit neustále čistý monitor

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pracovat se špinavým, omatlaným, či zaprášeným počítačem je velice nepříjemné. Obzvláště to platí v případě monitoru, na který někteří lidé musejí koukat i celé dny. Udržet ho neustále čistý je však při každodenní práci velice těžký úkol. Usnadnit by to měl nový unikátní čistící váleček. Upozornil na to zahraniční IT server Ubergizmo.

Článek

Novinka se jmenuje TVclean a pracuje na velice jednoduchém principu. Uvnitř válečku je ukryto několik velice adhesivních fólií. Ty na sebe dokážou z monitoru při přejetí nabalit každé smítko prachu, ale i jiné nečistoty.

Ve chvíli, kdy monitor pomocí válečku vyčistíte, špinavou fólii jednoduše ze zařízení vytáhnete a vyhodíte, aby bylo připraveno na další úklid. Role vysoce přilnavých fólií je možné samozřejmě dokupovat a v zařízení měnit.

Přístroj si podle prvních ohlasů zahraničních zákazníků bohužel nedokáže poradit s otisky prstů na panelech. Proto k válečku výrobce přidává ještě speciální hadřík z mikrovlákna, který by si měl s omaky poradit.

Čistící váleček TVclean je možné použít na televizory, monitory, ale například také na displeje mobilních telefonů. Novinka je již nyní dostupná v zahraničních obchodech za cenu okolo 500 Kč. Balík třech rolí adhesivních fólií poté vyjde na 350 korun. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám