Hlavní obsah

Satelitní navigátor nebo kapesní přehrávač? Obojí

Novinky, adr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Po japonských firmách Panasonic a Sony uvedl svůj příspěvek do stále pokročilejší rodiny mobilních navigátorů i tchaj-wanský Asus. Číme se jeho výrobek odlišuje od konkurence? Například vestavěným světelným senzorem, který automaticky nastavuje podsvětlení LCD displeje.

Článek

Asus R600 Auto není jen obyčejný pouhý kapesní navigátor. Takových jsou na trhu desítky. Mimo podpory Bluetooth rozhraní a handsfree telefonování se jedná také o přenosné multimediální zábavní centrum. Zařízení umí přehrávat i video a hudební MP3 soubory.

R600 váží zhruba 260 gramů. S pouzdrem je tlustá 18 mm. Dopravní informace a mapy zobrazuje na dotykové 4,3palcovém panelu.

:. Asus R600 pracuje s 64 MB SDRAM pamětí a interní 128 MB flash, do které se ukládají údaje pro navigaci, aby je uživatel náhodně nevymazal. Zařízení podporuje také SD karty s kapacitou až 4 GB.

Pro napájení R600 slouží baterie s kapacitou 2200 mAh, která zajišťuje provoz po dobu až 6 hodin - to je nejdelší výdrž baterie na trhu PND.

O tom, že je systém spíše kapesním počítačem, do kterého Asus nacpal satelitní navigaci spolu s mapami, svědčí fakt, že je vybaven operačním systémem Microsoft  Windows CE 5.0.

:. Konkurenty Asusu R600 jsou Sony nav-u a Panasonic Strada.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám