Hlavní obsah

Kuriozita: DPL projektor s dokem pro Apple iPod

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kapesní hudební přehrávač Apple iPod je celosvětově velmi populární. Dokonce si vydobyl místo v DPL projektoru společnosti ViewSonic.

Článek

Začleněním inovované technologie ViewDock do další produktové řady tak ViewSonic představil světově první plně vybavený multifunkční "Made for iPod", DPL projektor.

Projektor PJ258D váží přibližně dva kilogramy. Podle výrobce je "ideálním zařízením pro náctileté, mládež, milovníky domácího kina a obchodníky hledající prostředky pro reprodukci mediálního obsahu v jakémkoliv prostředí." Firma totiž naráží na to, že se dá přístroj poměrně snadno přenášet.

PJ258D má vynikat i jednoduchostí obsluhy - podobně jako přehrávač iPod. Dokovací stanice dovoluje přenášet video přímo do projektoru, eliminuje tak potřebu zapojení počítače. V neposlední řadě jsou baterie iPod nabíjeny během přehrávání jeho obsahu.

Projektor lze samozřejmě použít s jiným zařízením než s iPodem. Přes S-Video a VGA konektory jej lze připojení k počítači, DVD přehrávači nebo herním konzolím.

Zařázení je postaveno na DLP platformě Texas Instrument. Nabízí rozlišení 1 024 × 768 XGA, jas s hodnotou 2 000 lumenů a kontrastní poměr 2 000 : 1.  

PJ258D bude dostupný od března. Doporučená cena na českém trhu se pohybuje do 37 000 korun s DPH.

Reklama

Výběr článků

Načítám