Hlavní obsah

Videoportál Televizeseznam.cz se přejmenoval na Stream

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Videoportál společnosti Seznam.cz změnil svůj název. Místo adresy www.televizeseznam.cz mohou fanoušci nově využívat známou doménu www.stream.cz. Na ní naleznou video obsah české internetové jedničky, který čítá více než 600 pořadů a stovky tisíc videí.

Videoportál Televizeseznam.cz se přejmenovává na StreamVideo: Stream.cz

 
Článek

„Před dvěma lety vznikl videoportál Televizeseznam.cz, který na jednom místě nabízí jak náš vlastní, tak i partnerský obsah. Během velmi krátké doby se nám podařilo vytvořit silnou platformu pro distribuci a monetizaci videí českých tvůrců. Množství pořadů neustále rozšiřujeme a jsme otevření novým partnerům. Počet přehrání videí dosáhl loni 300 milionů a meziročně se zvýšil o sto procent. Rychlé tempo držíme i v tomto roce, kdy jsme za první čtyři měsíce už na 129 milionech,“ řekl Igor Kalaš, ředitel Business Development Seznam.cz.

Adresa www.televizeseznam.cz bude uživatele automaticky přesměrovávat na Stream.cz. Během letošního podzimu ji bude nově využívat terestrická Televize Seznam místo své současné domény.

Foto: Seznam.cz

Videoportál Stream

Na zmiňovaných webových stránkách lidé v budoucnu naleznou nejen živé vysílání Televize Seznam, ale i program televize a články k jednotlivým pořadům či zajímavosti z natáčení. Zástupci společnosti Seznam.cz zdůraznili, že brandové odlišení obou služeb „je důsledkem jejich úspěšného fungování a příležitostí pro jejich další rozvoj“.

„Terestrická Televize Seznam spuštěná v lednu 2018 prošla v loňském a letošním roce výraznou programovou proměnou, která měla velmi pozitivní dopad na sledovanost televize. V lednu letošního roku jsme podle měření ATO měli měsíční divácký zásah 2 905 000 diváků. Kromě pořadů určených pro terestrické vysílání chceme divákům do budoucna nabízet i množství dalšího, primárně online obsahu, například bonusová videa, články týkající se samotných pořadů a další zajímavosti. Součástí programového schématu je navíc velké množství akvizičního obsahu, který není vzhledem k licenčním podmínkám dostupný pro online vysílání. I proto jsme se rozhodli obě platformy brandově odlišit,“ konstatoval Ivan Mikula, ředitel Televize Seznam.

Video platformu společnosti Seznam.cz, která nabízí zdarma ke zhlédnutí nejen vlastní tvorbu, ale i partnerský obsah, využívá měsíčně přes 3,3 milionu uživatelů.

Vlastní produkci, například úspěšné seriály Lajna, Kancelář Blaník, Autobazar Monte Karlo či Hasičárna Telecí, bude Seznam.cz nově označovat jako Stream originals. „Vlastní obsah Streamu v dubnu letošního roku vygeneroval 14,6 milionu views, což bylo celkem 47,3 % views z videoportálu,“ uzavřela PR specialistka Seznamu Hana Holubová s tím, že na videoportálu Stream naleznou diváci více než 260 partnerských pořadů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám