Hlavní obsah

Soutěž Najdi, co neznáš se Seznamem již potřetí

Soutěž pro základní školy i víceletá gymnázia vyhlašuje Seznam už potřetí. Stačí se přihlásit a pak zodpovědět na otázky zadané v jednotlivých kolech a je možné, že škola vyhraje novou počítačovou učebnu.

Článek

Přihlásit se do soutěže na adrese http://najdi.seznam.cz/ mohou jen celé třídy, nikoliv jednotlivci. Každý týden tak musí zodpovědět 10 otázek z nejrůznějších oblastí života: historie, literatury, přírodních věd, zeměpisu, kulturu, všeobecného přehledu, sportu a dalších. Jednotlivá kola trvají každé 3 týdny - celkem studenti projdou třemi koly soutěže. Jako pomocník jim samozřejmě bude sloužit portál Seznam.cz. Soutež začala 14. ledna.

Výhodou i motivací soutěžících je průběžné vyhodnocování soutěže po každém kole. Jednotlivci z pěti nejúspěšnějších tříd už v tom okamžiku dostávají malé ceny, stále však jejich třída soutěží o hlavní výhru.

Tou je počítačová učebna v hodnotě cca 400 000 korun od firmy GoGEN. Další výherci v pořadí získávají MP4 přehrávače, seznamácká trička, PC myši i podložky, značkové čepice nebo ledvinky a další.

V loňském roce se do stejné soutěže přihlásilo celkem 5 521 třídních kolektivů. Výhercem se stala 9. třída ze Základní školy v Dobřichovicích ve Středočeském kraji.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám