Hlavní obsah

Seznam.cz spustil nové Sauto.cz, vytvářet ho pomáhaly stovky uživatelů

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Seznam.cz spustila novou verzi inzertní služby Sauto.cz. Ta kromě inovovaného vzhledu přináší i řadu vylepšených funkcí, které pomáhaly už od konce loňského roku vytvářet více než čtyři stovky uživatelů. Uvedla to produktová manažerka služby Sauto.cz Barbora Malzerová.

Foto: Novinky

Nové Sauto.cz

Článek

Možnost připomínkovat testovací provoz služby Sauto.cz vzali uživatelé vážně a aktivně se zapojili do jejího zlepšování. „Testovací stránky zaznamenaly více než 46 500 návštěv. Kdyby se sečetl všechen čas, který uživatelé testováním strávili, byl by to neuvěřitelný 1 rok 103 dní a 20 hodin,“ uvedla Malzerová.

Foto: Novinky

Nové Sauto.cz

„Ze všech 450 příchozích názorů a reakcí se nejčastěji objevovala výtka upozorňující na malý počet možností v nabídce cen automobilů a počtu najetých kilometrů. Obě tyto připomínky jsme zapracovali a v ostrém provozu už je vše dle představ uživatelů největšího automobilového portálu,“ prozradila produktová manažerka Seznamu.

Foto: Novinky

Nové Sauto.cz

Změny jsou proti staré verzi vidět hned na úvodní stránce služby Sauto.cz. Řeč je o možnosti prohledávat nabízená auta nejen podle jedné značky, jak tomu bylo doposud. Nově mohou lidé v rámci filtrů vybrat klidně všechny svoje oblíbené výrobce automobilů.

Foto: Novinky

Nové Sauto.cz

„Zkracujeme tak dobu, kterou hledáním svého automobilu tráví,“ konstatovala Malzerová s tím, že nově navíc bude možné inzeráty mezi sebou porovnávat nebo na ně „povolat“ funkci Hlídací pes. „Tato funkce přeposílá uživatelům výpis nabídek, které odpovídají jejich předešlému zadání,“ vysvětlila.

Reklama

Výběr článků

Načítám