Hlavní obsah

Seznam.cz spustil nové Sauto.cz, vytvářet ho pomáhaly stovky uživatelů

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Seznam.cz spustila novou verzi inzertní služby Sauto.cz. Ta kromě inovovaného vzhledu přináší i řadu vylepšených funkcí, které pomáhaly už od konce loňského roku vytvářet více než čtyři stovky uživatelů. Uvedla to produktová manažerka služby Sauto.cz Barbora Malzerová.

Foto: Novinky

Nové Sauto.cz

Článek

Možnost připomínkovat testovací provoz služby Sauto.cz vzali uživatelé vážně a aktivně se zapojili do jejího zlepšování. „Testovací stránky zaznamenaly více než 46 500 návštěv. Kdyby se sečetl všechen čas, který uživatelé testováním strávili, byl by to neuvěřitelný 1 rok 103 dní a 20 hodin,“ uvedla Malzerová.

Foto: Novinky

Nové Sauto.cz

„Ze všech 450 příchozích názorů a reakcí se nejčastěji objevovala výtka upozorňující na malý počet možností v nabídce cen automobilů a počtu najetých kilometrů. Obě tyto připomínky jsme zapracovali a v ostrém provozu už je vše dle představ uživatelů největšího automobilového portálu,“ prozradila produktová manažerka Seznamu.

Foto: Novinky

Nové Sauto.cz

Změny jsou proti staré verzi vidět hned na úvodní stránce služby Sauto.cz. Řeč je o možnosti prohledávat nabízená auta nejen podle jedné značky, jak tomu bylo doposud. Nově mohou lidé v rámci filtrů vybrat klidně všechny svoje oblíbené výrobce automobilů.

Foto: Novinky

Nové Sauto.cz

„Zkracujeme tak dobu, kterou hledáním svého automobilu tráví,“ konstatovala Malzerová s tím, že nově navíc bude možné inzeráty mezi sebou porovnávat nebo na ně „povolat“ funkci Hlídací pes. „Tato funkce přeposílá uživatelům výpis nabídek, které odpovídají jejich předešlému zadání,“ vysvětlila.

Výběr článků

Načítám