Hlavní obsah

Seznam.cz spouští nový Email

Novinky, mif

Více než dva měsíce probíhaly testy nové podoby Seznam.cz Emailu. Práce na něm jsou již nyní hotové, a tak česká internetová jednička začne jednotlivé účty postupně přepínat na inovovanou verzi. Ve čtvrtek o tom informovali zástupci společnosti Seznam.cz.

Foto: Seznam.cz

Nový Seznam.cz Email

Článek

„Aby majitele účtů změna nezaskočila, připravili jsme pro ně krátkého průvodce. Upozorní je na změny v přístupu k nastavení a odhlášení či na nové možnosti psaní zpráv,“ uvedl David Finger, produktový manažer Seznam.cz Emailu.

Mezi nejvýraznější vylepšení patří možnost psát zprávy v samostatném okně, které umožňuje psaní kdykoli přerušit a vrátit se k němu později, či vyšší rychlost samotné schránky.

Desktopová verze nového e-mailu totiž pracuje na novém technologickém podvozku, díky kterému má celé rozhraní celkově menší datový objem. V praxi je tedy rychlejší.

Foto: Seznam.cz

Nový Seznam.cz Email

Z dalších vylepšení se sluší vyzdvihnout především přehlednost levého panelu, kde jsou k dispozici funkce pro třídění pošty a adresář.

„Na základě zpětné vazby bylo možné také zapracovat změny, které lidé během testování v labu v nové verzi z té staré postrádali. Jednalo se zejména o možnost nastavení potvrzení o doručení zprávy nebo o zlepšení čitelnosti v responzivní verzi,“ podotkl produktový manažer.

Vyzkoušet si nový Seznam.cz Email je možné po přihlášení zde.

Foto: Seznam.cz

Nový Seznam.cz Email

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám