Hlavní obsah

Seznam.cz nabízí novou službu Premium. Videoobsah bude bez reklam

Novinky, mif

Společnost Seznam.cz v úterý spustila novou službu zvanou Seznam Premium. Díky ní mohou lidé sledovat na stránkách české internetové jedničky videoobsah bez reklam. Navíc získají status tzv. „Premium člena“.

Foto: Seznam.cz

Seznam Premium

Článek

Nová služba Seznam Premium je zpoplatněná, případné zájemce vyjde na 339 korun ročně. „Existuje skupina uživatelů internetu, kterou obtěžuje nebo rozptyluje videoreklama. A přesně na ně míří náš nový produkt Seznam Premium. Za méně než 29 Kč měsíčně totiž budou moci sledovat videa na všech našich službách bez reklamních spotů,“ prohlásil Igor Kalaš, ředitel Business Developmentu ve společnosti Seznam.cz.

„Služba bude dostupná na všech typech zařízení, tedy jak na stolních počítačích, tabletech, tak na mobilních telefonech a chytrých televizorech, které podporují Seznam.cz přihlášení. Zároveň je potřeba zdůraznit, že náš vlastní obsah budeme lidem pořád nabízet zadarmo. Na tom se nic nemění,“ vysvětlil Kalaš.

Zbavte se vyskakovacích oken. Jak vyzrát na žádosti se souhlasy

Internet a PC

Zdůraznil přitom, že Seznam Premium funguje zároveň také jako jistý typ exkluzivního členství, neboť profil každého předplatitele se bude nově zobrazovat s motivem korunky. Stejným způsobem bude označen také v diskuzích u jednotlivých článků na obsahových serverech Seznamu.

Službu je možné si zřídit prostřednictvím uživatelského profilu na Seznam.cz či skrze nákup v mobilních aplikacích Seznam.cz a Televize Seznam na zařízeních s operačními systémy Android a iOS. Jakmile uživatel službu uhradí a přihlásí se na svůj seznamácký účet, jsou mu všechny benefity ihned dostupné.

Více informací naleznete na stránkách služby.

Reklama

Související témata:

Související články

Na telefonech Huawei budou aplikace Seznamu

Nabídka aplikací na chytrých telefonech Huawei a Honor se neustále rozrůstá, obchod Huawei AppGallery je tak aktuálně třetí největší na světě – obsluhuje 400...

Výběr článků

Načítám