Hlavní obsah

Počítačový veletrh v Asii navštíví 132 000 lidí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Počítačový Computex Taipei 2007, který je druhým největším IT veletrhem v Asii, navštíví ve dnech od 5. do 9. června podle pozorovatelů asi 132 000 lidí. Několik desítek tisíc návštěvníků přijede ze zahraničí.

Článek

Letos se v rámci veletrhu představí na 1333 vystavovatelů na 2926 stáncích. Organizátoři soudí, že největší zájem bude o nejnovější operační systém Windows Vista, mobilní telefon společnosti Apple iPhone, herní konzoli Wii a bezdrátové připojení WiMAX.

Počet lidí, kteří každý rok navštíví Computex, se neustále zvyšuje. Zatímco před dvěma lety přijelo na Computex ze zámoří 28 000 technologických nadšenců, bylo jich loni už o dvě tisícovky více. Letos jich má být 32 000.

Jedním z mnoha set účastníků Computexu bude také tchaj-wanská společnost Asus. Firma již dříve uvedla, že jen letos prodá 4 - 5 miliónů notebooků a na Computexu představí nejnovější mobilní platformu C90.

Díky přizpůsobivé architektuře umožňuje Asus C90 výměnu všech klíčových součástí, takže si jej mohou uživatelé snadno upravit, aby podával co nejlepší výkon třeba pro náročné herní a multimediální aplikace.

Reklama

Výběr článků

Načítám