Hlavní obsah

Počítačovou učebnu za 340 000 korun vyhráli od Seznamu žáci ve Sloupu

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Osmý ročník soutěže Najdi, co hledáš!, který pořádá společnost Seznam.cz, je u konce. Z vítězství se radovali žáci ze Základní školy Sloup v Blansku. Počítačovou učebnu v hodnotě 340 000 korun a další hodnotné ceny předala patronka soutěže Gabriela Gunčíková, kterou lidé mohou znát jako objev roku ankety Český slavík 2011.

Počítačovou učebnu od Seznamu vyhráli žáci ze Sloupu v BlanskuVideo: Novinky

 
Článek

„Třída 9.B vyhrála počítačovou učebnu od společnosti Acer. Je to dohromady 25 tabletů,“ řekla Novinkám marketingová specialistka Seznam.cz Pavla Maříková s tím, že tyto přístroje obsahují praktický výukový software.

Foto: Seznam.cz

Vítězný tým Agenti 007 ze Základní školy Sloup v Blansku

Žáci neskrývali svou radost. „Jsme opravdu nadšení, že tady můžeme mít takovou učebnu. Bude to rozhodně lepší a zábavnější,“ uvedla členka vítězného týmu. „Žáci navíc vyhráli spoustu dalších dárků a navíc ještě týden školy v přírodě a podívají se do centrály společnosti Seznam.cz,“ konstatovala Maříková.

„Cílem soutěže je vzdělávat děti v oblasti počítačové gramotnosti a práce s internetem, protože to je věc, která je bude provázet celý život,“ doplnila marketingová specialistka Seznam.cz.

Foto: Seznam.cz

Počítačovou učebnu předala patronka soutěže Gabriela Gunčíková.

Přínos má soutěž i takto vybavená učebna i podle patronky soutěže Gunčíkové: „Na základní škole jsme měli ještě normální výuku, ale na střední už interaktivní učebny, a co se týče studia, bylo to pro mě daleko zajímavější. Já nejsem úplně technický typ, ale jsem rozhodně ráda, že můžu podpořit takto zajímavé studium.“

Kromě oceněného týmu Agenti 007 se mohou radovat také Bazoši, kteří pocházejí ze stejné školy. Patří jim druhé místo. Třetí skončili z 1645 týmů a více než 30 000 žáků z celé republiky Rebelové ze Základní školy T. G. Masaryka v Opavě. Kompletní výsledky jsou k dispozici na stránkách najdi.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám