Hlavní obsah

Palmy s kamerou a Wi-Fi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Známý výrobce osobních digitálních asistentů Palm představil dva nové modely PDA. Oba výrobky v sobě skýtají možnosti, které ocení jak mladí lidé, tak i profesionálové ke své práci.

Foto: Luboš Ibrmajer

Plavecké závody na velkém, 25metrovém bazénu se šesti drahami. Startovní bloky.

Článek

Ten první - Palm Tungsten C, je vybaven vestavěnou klávesnicí a integrovaným Wi-Fi pro bezdrátové připojení k síti. Tento model má 64MB paměť pro práci s datově náročnými soubory a barevný displej TFT s rozlišením 320x320 bodů. Je určen profesionálům, kteří potřebují mobilní připojení k internetu a e-mailům.

Druhá novinka - Palm Zire je vybavena vestavěnou digitální kamerou a barevnou obrazovkou s rozlišením 320x320 bodů a 65 000 barev rozšiřuje multimediální schopnosti, možnosti poslechu souborů MP3,sledování videoklipů, nebo prohlížení fotografií. Palm Zire oslovuje spíše mladší věkovou skupinu, uplatnění však pravděpodobně najde i tam, kde je zapotřebí provést rychlou komplexní dokumentaci v terénu. Proto jej zřejmě uvítají i pojišťovací agenti nebo pracovníci realitních kanceláří.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám