Hlavní obsah

Nové stanice Déčko a Art nenechaly lidi chladnými ani na internetu

Novinky, mif

Na nedostupnost nových programů Déčko a Art si prakticky od jejich spuštění stěžují lidé ze všech koutů republiky. Zájem o nové kanály České televize se projevil i na internetu, kde rekordně vzrostl počet dotazů, jak nové stanice naladit. Vyplývá to ze statistik společnosti Seznam.cz za měsíc září.

Foto: www.ceskatelevize.cz

Logo dětského kanálu ČT:D

Článek

„Informace o tom, jak ČT:D neboli ČT déčko společně s druhou novinkou ČT art naladit, se hledala během září na Seznam.cz o 3500 % vícekrát než v červenci,“ uvedl Michal Sedláček, administrátor fulltextu společnosti Seznam.cz.

Nízké teploty vzbudily zájem lidí o možnosti, jak levněji vytápět svá obydlí. „Nové tarify ale nejsou jedinou cestou, kterou lidé volí. Zajímají se i o to, jak lze jednotlivými způsoby vytápění ušetřit. Usuzovat o tom můžeme ze Seznamu skokanů českého internetu, kde nalezneme v kategorii Komerční produkty dotaz infrapanely a v kategorii Praktické dotaz dotace na kotle 2013,“ konstatoval Sedláček.

„Uživatelé internetu v září poměrně překvapivě vyhledávali i novinky ze světa informačních technologií a mobilních telefonů. Právě dotazy tohoto typu najdeme v kategorii Komerční produkty. Na prvním místě se umístila nová služba Seznam.cz – Volná místa. Hned za ní se poté umístily novinky společnosti Apple, a to operační systém iOS 7 a iPhone 5C,“ uzavřel administrátor fulltextu společnosti Seznam.cz.

Foto: www.volnamista.cz

Volná místa

Statistika internetových skokanů zachycuje dotazy, které byly v září 2013 hledány mnohonásobně více, než tomu bylo v předchozím období. Jedná se tedy o dotazy, které odrážejí aktuální zájmy uživatelů o určitá témata, kauzy nebo produkty.

Kompletní výsledky jsou umístěny na stránkách skonani.seznam.cz. Nejzajímavější internetové skokany naleznete v následující tabulce.

Největší skokani - září 2013
Osobnosti
1.Édith Piaf
2.Zuzana Dřízhalová
3.Charlie Hunnam
4.Jiří Krytinář
Praktické dotazy
1.Insolvenční rejstřík fyzických osob
2.Hokej živě
3.Jak naladit Déčko
4.Volební kalkulačka
Zábava, kulturní, společenské a sportovní akce
1.Beskydská sedmička 2013
2.Muzejní noc 2013 Praha
3.Red Bull letecký den 2013
4.Barum rally Zlín 2013
TV pořady, filmy, seriály
1.ČeskoSlovensko má talent 2013
2.Vyvolení online kamery 2013
3.Výměna manželek 30.8.2013
4.Donšajni

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám