Hlavní obsah

Londýňany spojí s internetem 24Mbit linka za 900Kč/měsíčně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Londýnské domácnosti mohou být v pilotním provozu anglického operátora Be připojeny k internetu pomocí 24Mbit ADSL2+ linky. Společnost Be tento týden zahájila reklamní kampaň, ve které nabízí superrychlý internet za dvacet liber měsíčně (asi 900 korun).

Článek

"Věříme, že vybudujeme speciální komunitu členů, kteří naši síť vyzkouší. Pro každého, kdo se zajímá o nejnovější technologie a nejrychlejší připojení, je vlastnictví našeho produktu nutností," uvedl tiskový mluvčí společnosti Be.

Kromě garantované rychlosti stahování a odesílání dat ve výši 24Mbit/1Mbit, budou mít vlastníci těchto ADSL2+ linek také pevnou IP adresu. Na připojení se nevztahují žádné limity, žádná omezení, uvádí společnost na svých stránkách.

Firma předpokládá, že finální verze jejich 24Mbit připojení k internetu nebude nabízena za více než 25 liber měsíčně (asi 1150 korun/měsíc). Zákazníci si službu budou moci koupit již koncem září.

Pro srovnání v České republice je 4Mbit ADSL linka s agregací 1:40 nabízena za částku kolem 1190 korun a vyšší, přičemž záleží na konkrétním poskytovateli služby a dalších detailech, tedy jestli je nabízena například s pevnou IP adresou, jaký je její limit, kolik e-mailových schránek dovoluje zřídit, apod. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám