Hlavní obsah

Lidé se v červnu zajímali o záplavy i zatýkání v politických vodách

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejvýraznějšími událostmi minulého měsíce byly povodně a zatýkání v politických vodách. Vyplývá to ze statistik Největších internetových skokanů za měsíc červen, které zpracovává společnost Seznam.cz.

Foto: Jindřich Ginter, Právo

Hasiči pomáhající při povodních.

Článek

„Začátkem června postihly Českou republiku jedny z nejhorších záplav za poslední roky. Uživatelé Seznam.cz Vyhledávání se v té souvislosti nejvíce zajímali o dopravní situaci. Na prvním místě v kategorii Praktické dotazy se tak umístily dotazy zjišťující dopravní informace a hledající výluky Českých drah. Čtvrté místo v téže kategorii obsadil dotaz on-line kamery,“ uvedl Martin Stružský, administrátor fulltextu společnosti Seznam.cz.

Podle něj lze témata týkající se povodní dohledat také v kategorii Ostatní, kde se objevily například výrazy kulminovat, stoletá voda či evakuační balíček.

Foto: Petr Horník, Právo

Jana Nagyová u Obvodního soudu pro Prahu 1.

„Druhou velkou událostí minulého měsíce bylo zatýkání v řadách politických činitelů a úředníků na úřadě vlády. Osobností, která z této kauzy dle Seznamu skokanů českého internetu vystupuje pro českou veřejnost jako nejvýraznější, je Jana Nagyová. Umístila se na prvním místě v kategorii Osobnosti a spolu s Petrem Nečasem obsadila i třetí místo v kategorii Události, kauzy,“ doplnil Stružský.

Statistika internetových skokanů zachycuje dotazy, které byly v červnu 2013 hledány mnohonásobně více, než tomu bylo v předchozím období. Jedná se tedy o dotazy, které odrážejí aktuální zájmy uživatelů o určitá témata, kauzy nebo produkty.

Kompletní výsledky jsou umístěny na stránkách skonani.seznam.cz. Nejzajímavější internetové skokany naleznete v následující tabulce.

Největší skokani – červen 2013
Osobnosti
1.Jana Nagyová
2.Jiří Rusnok
3.Renata Kajdžas
4.Jan Kašpar
Praktické dotazy
1.Dopravní informace, ČD výluky
2.Krizová mapa, evakuační zavazadlo
3.Povodňové zpravodajství, stav vody na českých tocích, průtoky řek
4.Den otců
Zábava, kulturní, společenské a sportovní akce
1.Superstar 2013 kdo vypadl včera, vítěz Superstar 2013
2.Wimbledon 2013 pavouk
3.Olympiáda dětí a mládeže 2013
4.Bon Jovi Praha 2013
TV pořady, filmy, seriály
1.Lehká jako dech
2.E. T. mimozemšťan
3.Filmové středy, Filmové středy Seznam.cz
4.Synové a dcery Jakuba skláře

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám