Hlavní obsah

HRA: 2004: Vesmírná Becherovka - klasická adventura

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Žánr klasických point&click adventur, jakou je například Agent Mlíčňák, pořád žije! S Vesmírnou Becherovkou se tak můžete dobře pobavit, dosyta se zasmát a hlavně strávit několik hodin v nádherném fantazijním světě.

Foto: Jan Marxt
Článek

Skladník Viktor pracující v karlovarské Becherovce jednoho krásného odpoledne zjistí, že ho jeho dívka podvádí a celý zklamaný se vydá domů. Po cestě však narazí na vesmírný koráb a chtěla tomu i náhoda, že skončil na jeho palubě a míří si to někam ke hranicím známého vesmíru.

Zbytek prozrazovat nebudu, protože se to nesluší u žádné hry, zvláště pak u adventur. Naopak vám zase řeknu, že celá hra je napsaná ve Flashi, což ale vůbec není na škodu, protože to téměř nepostřehnete. Všimnete si ale vtipných scének a dialogů na každém kroku, které za dávných časů dělaly tento žánr tak populární a dnes nám umožňují zavzpomínat si na ty báječné časy s Agentem Mlíčňákem a jemu podobnými hrami.

Prakticky už není nic dalšího, co by se dalo ke hře podotknout - kdo ví, o čem mluvím, ten už dávno stahuje a jako malý se těší na nová dobrodružství, ostatní, kteří stále přemýšlejí, by to mohli alespoň zkusit - rozhodně nebudou zklamáni.

DOWNLOAD, homepage, 4.3 MB, 9/10

Reklama

Související články

HRA: Becherov - zasloužený vítěz ročníku 2004

Protože k tomu dnešní výjimečné datum přímo vybízí, řekneme si pár slov o vítězi Becherovka Game už dnes. Je jím hra Becherov, která už na první pohled nezapře...

Nejlepší hry roku 2004 zdarma

Jako každý rok se i letos setkáváme nad přehledem nejlepších deseti her uplynulého roku. Ani letošek nebude výjimkou a můžu vám říct jen jedno - byl velice...

Výběr článků

Načítám