Hlavní obsah

Běhání je v kurzu: Sport.cz spustil novou rubriku, Stream.cz chystá nový pořad

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Internetový server Sport.cz, který provozují Seznam.cz a vydavatel deníku Právo Borgis, spustil novou rubriku věnovanou všem milovníkům běhání. O rubriku Běhání se starají český maratonec a ultramaratonec René Kujan a sportovní redaktor Libor Kalous. Tento týden navíc na internetové televizi Stream.cz startuje nový pořad FAST FOOT - Škola běhu.

Foto: Sport.cz

Nová rubrika Běhání na Sport.cz

Článek

Na stále větší zájem o běhání reaguje nová rubrika Běhání. „Nabídne stálým i novým čtenářům úplně jiný druh obsahu, než na jaký jsou na Sport.cz zvyklí. Ukáže totiž komplexní pohled na sport, který si oblíbily už statisíce lidí v České republice. Zároveň jsem rád, že odborný dohled nad rubrikou si pod svá křídla vzal René Kujan, jenž je v komunitě běžců velice dobře známý, a Libor Kalous, píšící o sportu téměř deset let,“ řekl Zdeněk Martina, produktový manažer Sport.cz.

Nová rubrika je rozdělena do několika sekcí. Na své si tak přijdou úplní začátečníci hledající rady se základním tréninkem, stejně jako ostřílení běžci snažící se zlepšit svoje sportovní výkony.

„Čtenářům nabídneme recenze sportovního vybavení či poradíme, jak se dobře připravit na půlmaraton. Nachystána je i speciální sekce pro ženy. V ní redaktorky poradí s přípravou na specificky ženské běhy. Chybět nebudou ani články tvořené společně se zahraničními redakcemi. Mimo jiné bude rubrika také doplněna přehledným kalendářem všech běžeckých akcí,“ podotkla Lenka Sabolčáková, brand manažerka Sport.cz.

Škola běhu na Stream.cz

Fanoušci běhání si na své přijdou také na internetové televizi Stream.cz, kde ve středu startuje nový seriál FAST FOOT – Škola běhu. V něm se objeví redaktor René Kujan společně s fitness trenérem Jakubem „Jacobem“ Bínou. S diváky se budou dělit o rady, jak se správně rozcvičit nebo například jak vybrat obuv.

„Pořadem FAST FOOT reagujeme na pozitivní odezvu na loňskou reality show ‚Kazma to nedá‘ a divácké žádosti o další běžecký seriál. Začneme zlehka od základů a šetřit nebudeme ani moderátory Streamu, jejichž zdatnost a vytrvalost prověříme v nadcházejících dílech. Pevně věřím, že se budou diváci nejen bavit, ale že se k nám také připojí,“ uvedl Lukáš Záhoř, šéfproducent internetové televize Stream.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám