Hlavní obsah

Nejvíce sexy počítač Intel odmění 300 000 dolary

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stavitelům osobních počítačů, kteří představí nejzdařilejší přístroj co se týče jeho designu, věnuje Intel jeden milión dolarů. Jedinou podmínkou soutěže "Intel Core Processor Chalenge" je skutečnost, že v systému musí tepat zástupce řady Core 2 Duo čipů.

Článek

Dnešní zájemci o počítačové sestavy totiž ve stále větší míře nehledí na to, co se v těle systémů skrývá, ale spíše na to, jak vypadají a jak zapadnou do jejich bytu či domu.

Právě z tohoto bodu vychází nová soutěž, jíž se mohou zúčastnit jak jednotliví PC designéři, tak velké firmy. Každý z přihlášených se přitom může prezentovat až pěti různými sestavami.

Vítěz soutěže obdrží rovných 300 000 dolarů (6,6 miliónu korun) , rovněž se bude podílet na uvedení svého produktu do sériové výroby. Více informací o akci lze nalézt  zde

V porotě, která vyhodnotí nejlepší produkty, zasedne například výkonný ředitel Intelu Paul Otelliny. Výsledky soutěže budou zveřejněny v březnu 2007 při konferenci Intel Developer Forum.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám