Hlavní obsah

Microsoft brzy umožní stahovat další betaverzi Windows Vista

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V nejbližších dnech povolí Microsoft stahování Windows Vista Release Candidate 1 (build 5600) v anglickém jazyce. V tuto chvíli již mohou stahovat verzi RC1 vybraní testeři, kteří se účastní programu Technology Adoption Program (TAP).

Článek

V dalších dnech budou moci získat Windows Vista RC1 předplatitelé programů MSDN (pro vývojáře) a TechNet (pro IT profesionály) a informaci o dostupnosti dostanou také všichni účastníci Customer Preview Programu (CPP), který byl otevřen u příležitosti vydání beta 2 verze Windows Vista.

Microsoft poté otevře pokračování CPP, který umožní získat Windows Vista RC1 i těm zájemcům, kteří se dosud žádného testovacího programu neúčastnili.

Už o verzi beta 2 Windows Vista byl mezi testery a potenciálními uživateli velký zájem [celá zpráva] a i v případě verze RC1 Microsoft předpokládá, že uspokojí více než pět miliónů zákazníků po celém světě v nejbližších týdnech.

Verze RC1 bude funkční do 31. května 2007. Z internetu se stahuje obraz DVD (soubor ISO), 32bitová verze má objem 2,6 GB, 64bitová verze je veliká 3,6 GB. Jeden produktový klíč je možné použít pro instalaci verze RC1 až na deseti počítačích. Verzi RC1 je možné nainstalovat jako upgrade z verze Beta 2.

Finální variantu operačního systém Windows Vista začne Microsoft prodávat příští rok v lednu.    

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám