Hlavní obsah

Microsoft aktualizoval Wndows Vista

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký softwarový gigant Microsoft mírně inovoval betaverzi operačního systému Windows Vista. Aktualizovaný software již poskytl vybraným testerům.

Článek

Nový kód Windows nazývá Microsoft jako "External Developer Workstation", podle firmy neobsahuje program žádné nové významné vlastnosti proti jeho minulé verzi, avšak podporuje více rozšiřujících karet, rovněž je výkonnější, citoval server News.com zástupce Microsoftu.

Společnost dodala, že se nikterak nezměnil plán ohledně uvedení konečné verze Windows Vista na trh. Dokončení programu je očekáváno na konec tohoto roku. V lednu by se měl systém dostat k prvním zákazníkům.

V závěru třetího kvartálu uvede Microsoft další testovací verzi Windows Vista. Na rozdíl od té současné se dostane až ke dvěma miliónům lidí - tedy k široké skupině uživatelů, kteří se s Microsoftem podělí o své dojmy z nových Windows.

Uvedení hotové verze Windows Vista přibrzdil Microsoft minulý měsíc, když oznámil, že se program nedostane na trh ve druhé polovině roku 2006, jak dříve firma slíbila.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám