Hlavní obsah

Všechna zajímavá videa na jednom místě. Startuje nový portál Televizeseznam.cz

Novinky, mif

Společnost Seznam.cz ve čtvrtek spustila nový videoportál s názvem Televizeseznam.cz. Ten nabídne na jednom místě videoobsah ze všech obsahových služeb české internetové jedničky, kromě toho na něm návštěvníci naleznou také tvorbu partnerských vydavatelů. Provoz serveru je zatím pouze v testovací verzi, ta finální bude k dispozici až koncem nadcházejícího měsíce.

Foto: Seznam.cz

Nový videoportál Televizeseznam.cz

Článek

Nový videoportál si může vyzkoušet kdokoliv na adrese beta.televizeseznam.cz. Cílem tohoto serveru je usnadnit lidem orientaci ve veškerém obsahu české internetové jedničky. Upravený a s novými funkcemi bude také přehrávač videí.

Konkrétně se na portálu Televizeseznam.cz objeví živé vysílání Televize Seznam s archivem, ale také videa ze serverů Stream.cz, Proženy.cz a Garáž.cz. Chybět nebude ani obsah ze serverů Novinky.cz, Super.cz a Sport.cz, které Seznam.cz provozuje s vydavatelem deníku Právo, společností Borgis. Na videoportálu Televizeseznam.cz najdou lidé také obsah třetích stran, se kterými formu spolupráce zaštiťuje tým Seznam Partner.

Foto: Seznam.cz

Karta jednoho ze seriálů

Foto: Seznam.cz

Na své si přijdou také sportovní fanoušci.

Videa na domovské stránce

Videa lidé naleznou také na domovské stránce Seznam.cz, avšak až po spuštění finální verze. „Vybraná videa dostupná ve videoportálu se budou zároveň propisovat do tzv. feedu na domovské stránce Seznamu, jejíž funkcionality plánuje Seznam.cz i v letošním roce intenzivně rozvíjet,“ prohlásil Marek Doležel, produktový manažer Televize Seznam a Stream.cz.

„Všechny redakce obsahových služeb Seznam.cz budou i po spuštění videoportálu fungovat stejně jako doposud s tím rozdílem, že budou součástí webu zastřešujícího veškerý videoobsah dostupný na Seznamu s názvem Televizeseznam.cz. Každá ze služeb bude mít na portálu svůj vlastní kanál a ten bude mít své playlisty,“ doplnil ředitel obsahu Seznam.cz Igor Kalaš.

Foto: Seznam.cz

Karta jednoho z pořadů

Foto: Seznam.cz

Nový portál nabídne také živé vysílání Televize Seznam.

Šikovné funkce pro přihlášené uživatele

Portál Televizeseznam.cz nabídne navíc celou řadu zajímavých funkcionalit, které se zpřístupní po přihlášení prostřednictvím účtu na Seznamu. „Televizeseznam.cz nabídne playlisty s rozkoukanými videi, historií zhlédnutých videí a také videa uložená k přehrání na později,“ uvedla mluvčí Seznamu Aneta Kapuciánová.

„Postupně bude systém schopný rozpoznat preference přihlášených uživatelů a začne jim nabízet obsah, který je pravděpodobně zajímá. Upozorní například na nové epizody dříve zhlédnutých pořadů a oblíbených formátů přihlášeného, který si z nich bude moci vytvořit vlastní playlist,“ doplnila Kapuciánová.

Společně se spuštěním finální verze nového videoportálu si budou moci lidé stáhnout také mobilní aplikace, které nabídnou stejný obsah jako desktopová verze. Aplikace budou k dispozici pro Android a iOS a ponesou jméno TV Seznam.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám