Hlavní obsah

Největší počítačový veletrh na světě začne v lednu

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Největší světový veletrh spotřební a výpočetní elektroniky International Consumer Electronics Show (CES) se bude již tradičně konat hned první týden v lednu v americkém Las Vegas. Sjedou se na něj výrobci ze všech koutů světa, aby ukázali novinky pro nadcházejících 12 měsíců.

Foto: mif, Novinky

Návštěvníci veletrhu CES 2015

Článek

Pro širokou veřejnost se brány Las Vegas Convention Center, kde se CES bude konat, otevřou ve středu 6. ledna. Novináři však budou moci jednotlivé stánky a tiskové konference výrobců navštívit o pár dní dříve. Prohlížet novinky si budou lidé moci až do soboty 9. ledna.

K vidění by mělo být na 30 000 různých produktů. Kromě nových tabletů a počítačů také rekordéry, fotoaparáty či televizory. Stranou nezůstane ani nejrůznější příslušenství, a to nejen pro počítače, ale také pro automobily.

Virtuální a rozšířená realita

Velká pozornost by měla být na akci věnována také hráčům. Se speciálními helmami a brýlemi, které lépe hráče přenesou do děje jejich oblíbených titulů, se totiž příští rok doslova roztrhne pytel. Řada z nich bude k vidění právě na veletrhu CES. [celá zpráva]

BEZ KOMENTÁŘE: Zařízení pro virtuální realitu HTC Re Vive

Přehled nejzajímavějších novinek letošního ročníku, který se konal také v lednu, naleznete v našem dřívějším článku. [celá zpráva]

Veletrh pořádá asociace Consumer Technology Association (CTA), která dříve vystupovala pod zkratkou CEA. Jde o největší akci svého druhu. Jen loni ji navštívilo na tři sta tisíc lidí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám