Hlavní obsah

Seznam.cz nově nabízí zřízení e-mailu s koncovkou @post.cz

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Seznam.cz od středy nabízí možnost založení e-mailu s koncovkou @post.cz. Díky tomu dostanou lidé šanci založit si schránky s vlastními jmény, což u aktuálních koncovek není často vůbec možné kvůli duplicitě jmen.

Foto: Seznam.cz

Článek

„Na rozdíl od jiných poskytovatelů e-mailových služeb, Seznam.cz Email z bezpečnostních důvodů neuvolňuje neaktivní e-mailové adresy. Uvědomujeme si, že jednou vzniklá adresa může být zaregistrovaná na mnohé služby. Ale hlavně mohou původnímu majiteli na jím vytvořenou e-mailovou adresu stále chodit citlivé informace – například výpisy z účtu či jiné informace z bank nebo od telefonních operátorů,“ uvedla Blanka Čárová, produktová manažerka Seznam.cz Emailu.

Foto: Seznam.cz

Nový Seznam.cz Email

„Proto se může stát, že uživatelé, kteří chtějí mít schránku ve tvaru ‚jméno.příjmení‘ si musí kvůli duplikaci jmen vymyslet jiné. Nově se však mohou zkusit zaregistrovat s doménou @post.cz, která v tuto chvíli obsahuje téměř 111 000 jmen. Pro srovnání doména @seznam.cz má přes 36 000 000 jmen,“ konstatovala Čárová.

Poštovní schránku, a to s koncovkou @post.cz i staršími @seznam.cz a @email.cz, si můžete zaregistrovat zde.

Email od Seznamu dostal letos také nový vzhled, který se podobá klasickému dopisnímu papíru. Novinka kromě povedeného designu poskytne také snazší práci s přílohami a dalšími funkcemi poštovní schránky.

Foto: Seznam.cz

Papírová podoba Seznam.cz Emailu

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám