Hlavní obsah

Zboží.cz nově přinese informace o kvalitě obchodů

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Není obchod jako obchod. O tomto tvrzení se již na vlastní kůži přesvědčila řada lidí z celé republiky. Někteří vykutálení prodejci se ani neobtěžují zaplacené zboží dodat, jiní se zase při oprávněné reklamaci vykrucují ze zaplacení pořizovací hodnoty obchodu, jak jen mohou. Bezpečnější nakupování díky informacím o kvalitě obchodů od Asociace pro elektronickou komerci (APEK) přinese nákupní rádce Zboží.cz, který provozuje společnost Seznam.cz.

Foto: Novinky

Zboží.cz

Článek

„Srovnávač Zboží.cz navštíví denně téměř 170 tisíc reálných uživatelů, kteří si zde mohou porovnat cenu u více než 70 miliónů nabídek z 24 tisíc internetových obchodů. Pro uživatele Zboží.cz přináší toto spojení zásadní změnu především v oblasti bezpečného nakupování,“ konstatovala Štěpánka Kovaříková, manažerka serveru Zboží.cz.

Podle ní díky informacím z průzkumů kvality, které APEK pořádá, nabídne Zboží.cz svým uživatelům při rozhodování i jiná kritéria než pouhou cenu. Zobrazovat se mezi obchody budou také informace o certifikátech, které APEK udílí - Značka APEK Certifikovaný obchod a Značka APEK Certifikát kvality.

APEK v současnosti sdružuje na 300 firem, podnikatelů a odborníků v elektronickém obchodu.

Reklama

Výběr článků

Načítám