Hlavní obsah

Ženský portál ProŽeny.cz spustil novou verzi aplikace Květinka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Internetový portál z portfolia Seznam.cz, ženský server ProŽeny.cz, si pro své uživatelky připravil předvánoční dárek. Nabízí novou verzi speciální aplikace Květinka, která nenásilnou formou spojuje všechny výhody a zábavu, které server ProŽeny.cz nabízí.

Článek

„Uvedením Květinky na naše webové stránky jsme propojili zábavu i užitečnost,“ říká komunikační manažerka portálu ProŽeny.cz Andrea Medňanská. „Nejde jen o atraktivní ceny, které díky Květince mohou čtenářky vyhrát, unikátní je i ono interaktivní propojení počítačového programu s lifestylovým serverem.“

Naráží tím na vlastní funkce Květinky, která svou „majitelku“ upozorní na nejnovější články ze světa krásy a módy či sexu, předpoví počasí podle místa, kde bydlí, nebo jí připomene narozeniny a svátky přátel a známých. „K tomu navíc slouží jako indikátor přijatých vzkazů od dalších majitelek Květinky,“ doplňuje Andrea Medňanská.

Od prvního uvedení v polovině srpna si aplikaci Květinka stáhlo několik tisíc uživatelek, které ji denně „zalévají“ a soutěží. Instalační tlačítko najdete na www.prozeny.cz v záložce Soutěže. Semínko Květinky rozesílají i samotné uživatelky. Každá aplikace totiž nabízí možnost „Pošli semínko kamarádce“, která po vyplnění emailové adresy pošle dotyčné email s URL adresou pro instalaci.

„Na Vánoce jsme připravili speciální výhry, které poputují k nejaktivnějším a nejrychlejším zahradnicím,“ upozorňuje komunikační manažerka portálu ProŽeny.cz Andrea Medňanská.

Reklama

Výběr článků

Načítám