Hlavní obsah

Novinky připravily změny v Názorovém fóru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Server Novinky.cz spustil ve středu některé změny v názorovém fóru, které umožní částečnou účast i nezaregistrovaným čtenářům. Další změny se týkají registrovaných a autorizovaných uživatelů, kteří mohou redakci upozornit na nevhodné příspěvky.

Foto: Novinky

Článek

První změnu uvítají především neregistrovaní návštěvníci. Ti ode dneška mohou v Názorovém fóru hlasovat, tedy klikat na odkazy Souhlasím a Nesouhlasím (s názorem). V tomto případě se stačí na Novinky pouze přihlásit. Odkaz „Přihlásit se“ je umístěn v pravém horním rohu stránky.

U každého názoru lze hlasovat pouze jednou, každé další hlasování nebude započítáno.

Registrovaní mohou nahlašovat nevhodné příspěvky

Další změna se týká kultivace Názorového fóra. Registrovaný a autorizovaný uživatel nyní může redakci upozornit na příspěvky, které odporují zákonům nebo dobrým mravům. Stačí využít tlačítko Nahlásit. Inkriminovaný příspěvek může uživatel nahlásit pouze jednou.

Ale pozor! Zneužívání této funkce, například soustavné nahlašování zjevně bezproblémových příspěvků, může mít za následek zablokování účtu.

Foto: Novinky

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám