Hlavní obsah

Hudební video server O2 Stream Music nabízí nové funkce i pořady

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Český hudební video server O2 Stream Music prošel razantní změnou. Nově je možné na tomto webu kromě videoklipů sledovat také různé hudební pořady, nebo si zakoupit vstupenku na koncert. Zároveň byla databáze serveru doplněna o klipy od vydavatelství EMI a dalších tisíců klipů nezávislých kapel.

Foto: mif , Novinky

O2 Stream Music

Článek

Hudební web O2 Stream Music byl spuštěn loni v dubnu. Hned na začátku obsahoval přes 10 000 klipů od vydavatelství Universal, Sony Music, Warner Music a Supraphon. Nově jsou od tohoto týdne do databáze zařazeny také klipy od společnosti EMI.

Lidé tak budou moci sledovat skupiny Kabát, Kryštof, Divokej Bill, nebo Coldplay. Chybět nebudou ani tituly Lucie Bílé, či Robbieho Williamse.

„Troufám si tvrdit, že v českých podmínkách to je revoluční okamžik. Neznám žádný jiný web, který by českým uživatelům nabídl oficiální klipy všech největších vydavatelství – to znamená všech nejatraktivnějších interpretů na světě. I na YouTube jsou mnohé klipy pro uživatele z Česka nedostupné a nikdy nevíte, zdali najdete, co hledáte,“ řekl generální ředitel Stream.cz Miloš Petana.

Tisíce klipů tuzemských nezávislých kapel

Web O2 Stream Music uzavřel také novou spolupráci s největším českým hudebním serverem Bandzone.cz, který sdružuje tisíce nezávislých či amatérských kapel z Česka a ze Slovenska. Shlédnout je tak nyní možné na tři tisíce klipů těchto kapel.

Databáze O2 Stream Music tak v současnosti čítá na 30 000 hudebních klipů. To je pro srovnání takřka dvojnásobek toho, co je v současnosti možné dohledat na populárním serveru MTV.com.

Kalendář hudebních akcí z celé republiky

Nově je na webu O2 Stream Music umístěn také kalendář akcí, kde si lidé mohou vyhledat nejrůznější koncerty a festivaly v celé republice. Lístky na ně je navíc možné rovnou objednat a zakoupit díky společnosti Ticketpro.

Fanoušci hudebních pořadů, jako je Mixér nebo Osudové okamžiky, které byly dosud v rámci mateřského portálu Stream.cz, jsou umístěny nyní také na O2 Stream Music.

„Chtěli jsme, aby návštěvník Stream.cz našel všechen hudební obsah na jednom místě, a to právě v rámci O2 Stream Music. Je to tak logičtější a přehlednější. Máme tu hudební pořady třeba o Madonně a hned vedle kompletní sbírku jejích klipů,“ uvedl dramaturg služby Martin Krušina.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám