Hlavní obsah

Videa na Stream.cz vidělo v prosinci více než milión lidí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Během loňského prosince sledovalo videa na portálu Stream.cz 1,28 miliónu reálných uživatelů. Této návštěvnosti dosáhl Stream podle Netmonitoru už tři měsíce od zahájení spolupráce se Seznamem.

Článek

Stream v nové grafické podobě se na Seznamu objevil začátkem října, a to po vstupu českého vyhledávače do společnosti Global Inspiration. Video server postupně měnil svůj vzhled i obsah.

V listopadu nasadil Stream nové logo. V obsahu pak přibyla dvakrát týdně live show Peklo s Danielem Landou, animovaný seriál Pat a Mat a od února se počítá s dalším původním pořadem, a to na každý den.

Návštěvnost rostla

"Nabídka Streamu zaujala uživatele prakticky od začátku, a tak se v prvních týdnech provozu začala návštěvnost videí rychle zvyšovat," uvedla tisková mluvčí Seznamu Rita Gabrielová. Seznam odhadoval, že ke konci roku Stream překoná hranici jednoho miliónu uživatelů, což se nakonec potvrdilo.

Návštěvnost Stream.cz
ObdobíRU
Říjen 20070,195 mil
Listopad 20070,982 mil
Prosinec 20071,28 mil
Zdroj: Netmonitor

"Rádi bychom letos dosáhli až na trojnásobek prosincových čísel," uvedl šéf Global Inspiration Miloš Petana.

"Rádi bychom letos dosáhli až na trojnásobek prosincových čísel," uvedl šéf Global Inspiration Miloš Petana.

Podle statistik se v žebříčku nejpopulárnějších pořadů Streamu drží na předním místě seriál z vlastní produkce – Gynekologie II. Následuje nejnovější live show Peklo s Danielem Landou a populární reportéři Noisebrothers.

Reklama

Výběr článků

Načítám