Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Power Games – teleportovací akce

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I když se tato hra vůbec nestydí za to, že jen napodobuje geniální princip jiného titulu, neznamená to, že byste s ní neužili spoustu dobré zábavy.

Článek

Firma Valve dala hernímu světu mnoho geniálních počinů, za jejich dlouhou řadu vyberme třeba oba dva díly Half-Life, které mají svůj zápis v síni slávy už jistý. Stejně tak jejich akce Portal rozhodně jen tak nezapadne.

:. Power Gates

Ptáte se proč? Zásadním způsobem totiž mění způsob nazírání na pohyb v úrovni. Zatímco dříve jste se všude dostali po svých a občasné teleporty byly jen jakýmsi vítaným zkrácením cesty, v této hře to bez nich nepůjde. Budete je muset pomocí své speciální a jediné zbraně vytvářet tak, abyste se dostali přes zdánlivě nepřekonatelné překážky. K tomu ještě připočtěte přesunovatelné krabice a máte o zábavu pro neurony postaráno.

:. Power Gates

Power Gates si toto téma berou za své a bez nějakých výraznějších úprav ho přepracovávají. Rozhodně nedosahují kvalit originálu, ale na druhou stranu jsou zadarmo, tak proč je alespoň nevyzkoušet?

DOWNLOAD, homepage, 55 MB, 8/10

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám