Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 5. srpna 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Myšlenky jsou nebezpečné, je lepší udržovat si od nich odstup

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Odhodláte se k investici, které jste se dlouho zbytečně obávali. S povinnostmi se vyrovnáte poměrně snadno už z toho důvodu, že jich velkou část mazaně přenecháte kolegům nebo členům rodiny. Se zbývajícími si už nějak poradíte.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Pozor na sklony k poučování a podceňování lidí kolem vás. Chvíli budou mlčet, ale potom vám dají co proto. O peníze, které vám někdo dluží, se budete muset tvrdě přihlásit. S pomocí Marsu to nebude zase takový problém.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

O iluzi přijdete během rozhovoru s někým, koho jste si dosud vážili. Komplikace vás čekají ve firmě. Někdo něco notně pokazil a nikdo se k tomu nebude chtít znát. Nebojte se na viníka veřejně ukázat, půjde o nutnou sebeobranu.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Znovu vypluje napovrch nevyřízená záležitost nebo nevyjasněný spor.  Kdyby vám na tom záleželo, můžete je dovést k odpovídajícímu konci. Vaším hlavním problémem je nedostatek sebedůvěry a naprosto zbytečné bolestínství.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Pokud dojde k tomu, co naznačuje Merkur s Lunou, přijdou za vámi nadřízení s lákavou nabídkou. S jejím přijetím nesmíte dlouho váhat, řada vašich kolegů po ní dychtivě skočí. S vážným návrhem přijde večer váš protějšek.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Naléhavá prosba přátel nebo problémy dětí vás donutí změnit plány. Vezmete to statečně, nerozčílíte se, ale okamžitě začnete jednat. Sobě a všem kolem dokážete, že jste člověkem na pravém místě, že je na vás stoprocentní spolehnutí.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Dopálí vás něčí neustálé komandování a poručníkování. První krok k zásadní změně uděláte hned dopoledne. Několika lidem pořádně zamotáte hlavu. Konstelace Luny s Venuší změní chvilkové milostné poblouznění ve vážný vztah.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Znovu projděte své plány, vidíte všechno v příliš růžových barvách. Bude prozíravější držet se při zemi. Nápad vzít partnera do společnosti nebo si společně zasportovat je vynikající. Přestává věřit, že ho ještě někdy někam pozvete.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Někdo z rodiny se vrátí k vašemu rozhovoru o možnosti se přestěhovat, pořídit si nový byt nebo snad dokonce začít stavět. Budete překvapeni, kolik informací si obstaral. V žádném případě ho nesmíte odbýt ironickou poznámkou.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Musíte si víc věřit, jen tak dosáhnete toho, co jste si předsevzali. Planetární aura je příznivá, nemáte se čeho obávat. Vaši jedinou starostí by mělo být vaše zdraví. Nenamlouvejte si, že nemusíte skoro spát a stačí vám jíst jednou denně.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Vyhýbejte se rozhovorům s lidmi, kteří mají osobní problémy. Nemuseli byste jim dát za pravdu, což by se jich silně dotklo. Na sklenku vína vás pozve nový ctitel, měli byste jeho krok ocenit, odhodlává se k němu již hodně dlouho.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Na spadnutí je spor s příbuzným. Bude jistější držet se partnera nebo rovnou odejít. Nadřízení vám nabídnou vyšší funkci, doufají, že ji přijmete. Pomůžete příteli, který se dostal do potíží. Půjčíte mu peníze nebo najdete novou práci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám