Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 5. května 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Schopný úředník nahospodaří sobě i pánovi

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Dost času si vyžádají záležitosti spojené s dětmi. V podstatě nic mimořádného, ale když je něčeho příliš, unaví to. Nutnost častějších pracovních kontaktů s osobami opačného pohlaví nabízí příležitost k navázání zajímavých známostí.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Ozve se známý, kterému jste před časem něco slíbili. Bude lepší si nevymýšlet a přiznat barvu. Někdo z příbuzenstva vás poctí důvěrou, která by vás jindy potěšila, ale v současné době máte jiné plány a čas je váš nepřítel.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Budete muset změnit některé zvyky. Trpělivost blízké osoby je na pokraji vyčerpání. Neriskujte velké konflikty. Díky příznivému působení konstelace Jupiteru s Uranem přijmete nakonec kompromis, nad kterým bude spousta lidí kroutit hlavou.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nespoléhejte na známé, budou vám chtít udělat radost, nic vám neodmítnou, ale skutku se nedočkáte. Navíc vám odhodlání začít s něčím novým dlouho nevydrží. I malá překážka vám vezme chuť v čemkoli pokračovat.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nekritizujte nešikovné kroky lidí ze svého okolí. Jen tak se vyhnete sporům a nečekaným reakcím. Zbytečně ostrý jazyk vám způsobí jen potíže. Soustřeďte se na nabídku, která na první pohled slibuje slušný zisk.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nelze vyloučit, že vás potrápí menší zdravotní potíže. Větší než skutečná bolest však bude váš strach z toho, že budete muset k lékaři a měnit naplánovaný program. Určitě nebude tak zle. S trochou důvtipu to všechno nějak skloubíte.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Všechno poběží normálně, bez větších překvapení. Neobjeví se žádná velká výzva, která by vás vyprovokovala k nadprůměrné duševní a fyzické činnosti. Inspiraci budete hledat nejen u lidí za svého nejbližšího okolí.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Elán a odvahu vám dodá Mars. Hodí se vám to zejména v rozhovorech s nadřízenými, obchodními společníky a partnery. Potřebujete být neustále ve střehu a odstranit staré resty. K večeru dojde k něčemu, co si vyžádá vaše plné soustředění.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Originální řešení nudného úkolu vám nabídne protřelý známý. Objeví se vážný zájemce reagující na vaši obchodní nabídku. Merkur s Uranem důrazně varují před přehnanou snahou dosáhnout nepřiměřeného zisku.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Pořádné obrátky nabere váš vztah s novou známostí. Začíná vás brát vážně. Určitě by to mohlo být víc než krátký románek. Nevšímejte si řečí, které se náhle objeví ve vašem okolí. Za všech okolností musíte zůstat nad věcí.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

S přehledem zvládnete rozepři s neukázněnými potomky. K respektování vašich názorů je dovedou vaše logické argumenty. Pozornost vyžaduje jízda na venkovských komunikacích. Je přitom úplně jedno, jestli pojedete rychle nebo pomalu.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Zkrotíte ambice a soustředíte se na příjemnější věci. Rozeženete mračna stahující se nad vaším partnerským vztahem a vyřídíte důležité osobní záležitosti. Na rodinné poradě, rozšířené o přejícné příbuzné, padne rozhodnutí o nějaké investici.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám