Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 4. července 2017

Novinky, sojka

Proces tvoření legend přešel z úst lidu do oficiálních rukou

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Po dlouhém váhání opustíte představu, kterou jste dlouho považovali za celkem reálnou. Uleví se nejen vám, ale i lidem, kteří vás mají rádi. Rozzlobí vás jednání známé nebo sousedky, která o vás roznáší nesmysly.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Zhoršují se podmínky, za kterých byste měli dosáhnout důležitého cíle. Bude nutné se podívat po vlivném a chytrém společníkovi. Na spadnutí je cesta, na kterou se vám právem nechce. Jak správně tušíte, nebude k ničemu.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Jupiter s Venuší varují před nenápadnými pokusy vás pořádně doběhnout. Ve hře mohou být peníze, kariéra nebo větší majetek. Známost, kterou považujete jen za zpestření dlouhých letních večerů, se podezřele zkomplikuje.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Pozor při jednání o nových projektech. Mají spoustu nedostatků, které je třeba rychle odstranit. Mohli byste si notně pokazit pověst. Nová známost, vám velkou radost neudělá. Bude příliš náročná a často náladová.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Při setkání se známými se vám naskytne šikovná příležitost změnit práci nebo alespoň získat vedlejší příjem. Nespěchejte a pečlivě zvažte, co je pro vás lepší. Důležité slovo by přitom měl mít i váš partner.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Upevníte si postavení v práci a zvýší se vaše autorita u kolegů. Docílíte změny v chování lidí, se kterými jste se nedávno nepohodli. Jistě rádi rychle zapomenou na neshody. Krátký románek prožijete s bývalou kolegyní či spolužákem.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Dolehne na vás únava, kterou jen tak nepřekonáte. Nestavte před sebe žádné velké cíle. U známého v práci objevíte půvabnou osobu, jejíž vstřícné a úsměvy vás nenechají na pochybách, že byste u ní měli úspěch.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Drobný konflikt vám pomůže najít cestu k novým lidem. Ukážete se jim z lepší stránky. Mohly by vás začít trápit zdravotní problémy. Saturn radí zajít k lékaři. Nevhodnou domácí léčbou si můžete ublížit.  Na dovolené se nepředvádějte.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Bylo by krajně nezodpovědné trvat na starých představách a názorech. Váš úspěch záleží na schopnosti dokázat všem kolem, že vás nový styl a organizace práce, včetně moderní techniky, nemohou nijak překvapit.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Rozzlobí vás rutinní a strnulé myšlení starých byrokratů na jistém úřadu. Nezkoušete je převychovat. Vyjasní se zamotaná situace s vašimi financemi. Prvním důležitým počinem bude, že se zbavíte člověka, který vás nestydatě odírá.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Potěší vás samostatnost starších dětí. Poradí si v situaci, která by i vás uvedla do rozpaků.  Úspěšní budete při jednání o půjčce nebo novém místě. Svoji roli sehraje vaše vybrané chování, elegantní účes a dokonalé oblečení.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Náramně se vám hodí vaše výmluvnost a diplomatický talent. Dosáhnete zásadního zvratu v jednání, jehož osud je již dost dlouho na vážkách. Jinak dnes překypovat energií a nápady nebudete. Naštěstí toho nebude zapotřebí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám